Rabobank 10 kilometerloop

Rabobank 10 kilometerloop

De start van de  Rabobank 10 km loop zal ook in 2017 plaatsvinden op sportpark de Venhorst in Nieuw-Bergen. Via industrieterrein de Flammert lopen de lopers het bos in. De route gaat verder over de Smal richting de Siebengewaldseweg en Siebengewald. Enkele honderden meters later loopt men weer het bos in richting de golfbaan en de ruïne (Bleijenbeek). Hier staat ook de drank- en verzorgingspost. De route loopt verder richting de Berkenkamp. Via de Berkenkamp gaat de route vervolgens weer terug naar Nieuw-Bergen. Via het verbindingspaadje (voetpad) komen de lopers vervolgens terug op het industrieterrein en lopen richting de finish. De route is voorzien van bewegwijzering. De route loopt deels over verharde wegen (asfalt) en deels over onverharde wegen.

Bij alle onderdelen van de Maasduinenloop wordt gebruik gemaakt van tijdsregistratie. Hiervoor krijgen alle lopers een chip in bruikleen. Deze chip wordt tegelijk verstrekt met het startnummer. Na de loop worden de chips door de organisatie weer ingenomen.

Starttijd 10 kilometerloop:

  • 11:30 uur (opstellen vanaf 11:20 uur: gelijk na de start van de 5 kilometerloop)

Overige informatie:

  • Bij de Rabobank 10 kilometerloop wordt er bij de tijdsregistratie onderscheid gemaakt in mannen en vrouwen.
  • Inschrijfgeld per deelnemer bij voorinschrijving bedraagt: € 10,00 (inschrijven is mogelijk vanaf 1 juni t/m 4 november 2017 via de site). Inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk van 9:00 tot 11:00 uur. Er geldt dan wel een toeslag van € 2,50.
  • Naast individuele deelname is het ook mogelijk om de 10 kilometerloop als team te lopen. Zie hiervoor bij teams (menu).
  • Deelnemers aan de Rabobank 10 kilometerloop krijgen na afloop geen medaille.
  • De eerste drie deelnemers krijgen een beker (prijsuitreiking na de finish van de 10 kilometerloop).

De chips en startnummers zijn af te halen op de start/finishlocatie (kantine Montagnards – De Flammert 1047 – Bergen)

  • zaterdag 4 november (van 15:00 tot 16:00 uur)
  • zondag 5 november (van 9:00 tot 11:00 uur)

De 10 km loop wordt gesponsord door Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen!