Rabobank 10 kilometerloop

Rabobank 10 kilometerloop

De start van de  Rabobank 10 km vond in 2017 plaats, net zoals voorgaande jaren, op sportpark de Venhorst in Nieuw-Bergen. Via industrieterrein de Flammert liepen de lopers het bos in. De route ging verder over de Smal richting de Siebengewaldseweg en Siebengewald. Enkele honderden meters later liep men weer het bos in richting de golfbaan en de ruïne (Bleijenbeek). Hier stond ook de drank- en verzorgingspost. De route liep verder richting de Berkenkamp. Via de Berkenkamp ging de route vervolgens weer terug naar Nieuw-Bergen. Via het verbindingspaadje (voetpad) kwamen de lopers vervolgens terug op het industrieterrein en liepen richting de finish. De route was voorzien van bewegwijzering. De route liep deels over verharde wegen (asfalt) en deels over onverharde wegen.

Bij alle onderdelen van de Kiwanis Maasduinenloop is gebruik gemaakt van tijdsregistratie. Hiervoor kegen alle lopers een chip in bruikleen. Deze chip is tegelijk verstrekt met het startnummer. Na de loop zijn de chips door de organisatie weer ingenomen.

Inschrijven voor de Kiwanis Maasduinenloop 2018 is mogelijk vanaf 1 juni 2018.

Overige informatie:

  • Bij de Rabobank 10 kilometerloop wordt er bij de tijdsregistratie onderscheid gemaakt in mannen en vrouwen.
  • Inschrijfgeld per deelnemer bij voorinschrijving bedraagt: € 10,00 (inschrijven voor de 5e editie van de Maasduinenloop is mogelijk vanaf 1 juni 2018).
  • Naast individuele deelname is het ook mogelijk om de 10 kilometerloop als team te lopen. Zie hiervoor bij teams (menu).
  • Deelnemers aan de Rabobank 10 kilometerloop krijgen na afloop geen medaille.
  • De eerste drie deelnemers krijgen een beker (prijsuitreiking na de finish van de 10 kilometerloop).