Looptrainingen

Looptrainingen

De looptrainingen zoals hieronder bedoeld zijn reeds gestart en inschrijven is dan ook niet meer mogelijk.

Recent zijn we voor het tweede jaar gestart met de Kiwanis Maasduinenloop looptrainingen. In totaal hebben 15 personen zich voor de looptraining opgegeven. De trainingen worden gehouden met dezelfde looptrainer als vorig jaar, Hans de Caluwé. Het betreft in totaal 9 trainingen die plaatsvinden op Landgoed Bleijenbeek, de nieuwe start/finishlocatie van de Maasduinenloop. Kosten om deel te nemen aan de trainingen zijn   € 40,-. Dit bedrag dient voorafgaand aan de trainingen te worden voldaan. De looptrainingen zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren lopers. Wat krijgt je voor dit geld:

  1. een professionele training gegeven door een ervaren trainer
  2. een 9-tal trainingen op zaterdagochtend (van 9:00 uur tot circa 10:15 uur): warming-up, loopscholing, intervaltraining/tempo loop en cooling down
  3. gratis deelname aan de Maasduinenloop op zondag 4 november (normaal € 7,50 voor de 5 km loop en € 10,00 voor de 10 km loop)
  4. gratis warming-up voorafgaand aan de Maasduinenloop door Hans (de trainer)

Trainingsdata: zaterdag 1 sept., 8 sept., 15 sept., 22 sept., 29 sept., 6 okt., 13 okt., 20 okt., 27 okt., 4 nov. (Maasduinenloop).

Kiwanis Maasduinen

 

 

 

 

RKVV Montagnards