Maasduinenloop clubactie

Maasduinenloop clubactie

In 2017 zijn de jeugdafdelingen van de voetbalverenigingen uit de regio betrokken bij de Kiwanis Maasduinenloop en konden aanspraak maken op een deel van de opbrengst. De deelnemende verenigingen konden een financiële donatie ontvangen door lopers aan de Kiwanis Maasduinenloop een stem uit te laten brengen op hun vereniging. Het uitbrengen van de stemmen ging via munten die alle lopers bij de finish hebben ontvangen (kidsrun 1 munt, 5 km lopers 2 munten en 10 km lopers 3 munten).

Het toezicht op het toedelen van de munten aan de verenigingen alsmede het toezicht op het tellen van de munten geschiedde door de organisatie.

De volgende verenigingen hebben aan de Maasduinen clubactie meegedaan:

  • RKVV Montagnards Bergen
  • V.V. Heijen
  • S.V. Vitesse ’08 Gennep

 

 

RKVV Montagnards

Afdeling Jeugd RKVV Montagnards,

Onze jeugdafdeling bestaat uit kinderen/jeugd van 4 tot 18 jaar. Op dit moment telt onze afdeling 160 jeugdleden, en zijn hier ongeveer 50 vrijwilligers die zich inzetten voor deze leden. Wij zien de voetbalsport als een sport voor IEDEREEN, dat betekend uit alle lagen van de bevolking, en van ieder niveau. Voorop staat bij ons spelplezier, daar hoort winnen bij, maar is niet het allerbelangrijkste. Om IEDEREEN dezelfde kansen te bieden hebben we ieder jaar veel inzet van onze vrijwilligers nodig. Maar daarmee alleen kunnen we niet alle zorg bieden die onze jeugd nodig heeft. Heel veel van onze materialen zijn aan vervanging toe. Daar hebben we geld voor nodig. Op dit moment zijn we onze jeugd voetbaldoelen aan het vervangen, dit is een totale kosten post van € 8000,-. We willen dat in de komende jaren gaan realiseren, als we dit jaar al € 1000,- bij elkaar kunnen sparen kan het 2e paar vervangen worden. We hopen met de inzet van de Maasduinenloop clubactie Kiwanis hiervan een deel bij elkaar te sparen.

Alvast bedankt iedereen voor deelname en inzet voor onze meiden en jongens.

Pieter Janssen /Jeugdvoorzitter

RKVV Montagnards

V.V Heijen

Afdeling Jeugd V.V. Heijen,

Wij zijn VV Heijen voor ons staat gezelligheid en plezier in het voetbal voorop iedereen op zijn eigen niveau. Ons eerste team speelt nu in de 4e klasse. Voetbal is voor iedereen. Wij zijn dan ook trots op de diversiteit in onze vereniging. Bij VV Heijen wordt er gevoetbald door een dames team, en meerdere heren teams. Verder hebben we veel jeugdteams met jongens en meiden en ook een voetbal extra jeugdteam. Wij vinden het erg leuk om met onze jeugd mee te doen met de Kiwanis Maasduinenloop clubactie. Ons doel is om trainingsballen en trainingsmateriaal voor de jeugd aan te schaffen. Wij danken Kiwanis dat wij als VV Heijen mee mogen doen aan de Maasduinenloop.

Oscar Klein

 

S.V. Vitesse '08

Afdeling Jeugd S.V. Vitesse ’08

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers, sponsoren en leden. Binnen Vitesse’08 zijn wij een weg ingeslagen waarin wordt gestimuleerd dat de sterke punten van betrokkenen binnen de vereniging optimaal worden benut. Hierdoor willen wij dat betrokkenen plezier hebben en daardoor langer aan de club Vitesse’08 verbonden blijven. Onder het motto SAMEN VOOR SUCCES dragen wij dit uit. Dit betekent SAMEN VOOR PLEZIER door meer activiteiten te organiseren, SAMEN VOOR AANDACHT om iemand binnen de vereniging in het zonnetje te zetten of even extra steun te geven. SAMEN VOOR RESPECT tijdens wedstrijden. SAMEN VOOR GEZELLIGHEID in de kantine. Een extra financiële bijdrage is altijd welkom om dit te kunnen realiseren. Deze financiële bijdrage wordt door Vitesse’08 benut voor: -het plaatsen van wieltjes onder de pupillendoelen om de jeugdleiders te facliteren met het verplaatsen van de doelen;

-de aanschaf van keepershandschoenen voor de jeugdkeepers;

-het beter kunnen organiseren van de activiteiten voor de jeugdleden;

-het inschrijven van jeugdteams bij jeugdtoernooien. Zo kunnen teams aan meer toernooien deelnemen;

-de aanschaf van meer pilonnen en shirtjes om de gezamenlijke circuittraining van de pupillen t/m JO11 op de woensdagen beter te faciliteren;

Namens de jeugdvoetbalorganisatie van Vitesse’08

Mykel Kusters